Art & Bob växer och anställer två nya producenter

Art & Bob växer och anställer två nya producenter

 

press release
20180926

Independentbolaget Art & Bob knyter till sig Anna Olsson och Christian Arnet. Båda har lång erfarenhet att producera och utveckla tv-program. Genom Anna och Christian får bolaget två tydliga producenter, framförallt inom genres som dokumentär, fakta och barnprogram.

- Som independentbolag är det ett krav att våra producenter även har erfarenhet och trovärdighet som duktiga utvecklare och det har Anna och Christian, säger Mikael Hernström, VD för Art & Bob Television

Anna Olsson är TV-producent sedan 20 år med bred erfarenhet av såväl dokumentärserier (Trollkarlen från Glada Hudik för TV4 samt Elvis i Glada Hudik för SVT), fakta/livsstil (Leilas Supermat för Sjuan), realityserier (Stjärnkusken för TV4), talkshows (Skavlan Jr för SVT) och ett antal barnprogram för SVT. Anna var även exekutiv producent för Kristallenvinnaren Kändisbarnvakten 2015. Hon började sin bana som lokalredaktör på Borås Tidning och har dessutom skrivit tre barnböcker.

Christian Arnet är en prisbelönt producent med över 25 års erfarenhet av produktion och utveckling av TV och film med fakta och historia som sin nisch.

Produktioner i urval från Christian är Hitlers svenska soldater för SVT, Arns Rike för TV4 samt Kristallenfinalisten Sveriges Historia för TV4. Christian har dessutom startat och drivit produktionsbolag och varit med och utvecklat olika webbtjänster.

Art & Bob är ett oberoende produktionsbolag. Koncernen grundades 2015 genom sammanslagningen av Art89 Television och Bob Film Sweden. VD för koncernen är Jan Blomgren.

Jan Blomgren, VD Art & Bob
070-557 88 39
jan.blomgren@artbob.se


Mikael Hernström

styrelseordförande Art & Bob
070-540 81 71
mikael.hernstrom@artbob.se

 
Lars Rodvaldr