Kattis och Niklas på Sverigeturné

Kattis och Niklas åker på Sverigeturné

 

press release
20181114

TV-personligheterna Kattis Ahlström och Niklas Källner gör för första gången en egen scenföreställning tillsammans. Med showen ’Let’s Talk’ tar de oss igenom sina egna erfarenheter om allt ifrån kallpratets ädla konst, havererade emojis-dialoger, intervjuer som gick snett, till varför Leif GW Persson är Sveriges mest förtroendeingivande person.

Den 30 november har scenföreställningen ’Let’s Talk’ premiär i Boden. Dagen efter spelas den i Piteå och söndagen den 2 december i Örnsköldsvik. ’Let’s Talk’ återkommer sedan under våren 2019 med en landsomfattande turné.

– För mig föll det sig naturligt att göra något på scen tillsammans med Niklas då vi alltid har roligt ihop. Vi är också båda intresserade av hur man närmar sig olika sorters människor samt att få prata om hur vi gör på våra olika vis. Det ska bli lite läskigt, men mest väldigt kul! säger Kattis Ahlström.

– Idén till den här föreställningen kom i olika inspelningspauser och våra resor kring TV-inspelningar. Där har vi haft tid att fördjupa vårt intresse för människor och framförallt haft väldigt kul ihop. Tanken var att ta med oss detta till scen, vilket känns mycket spännande, berättar Niklas Källner.

– Det känns oerhört spännande att äntligen ha ett premiärdatum för vår efterlängtade första föreställning, säger Johan Westman, exekutiv producent och ansvarig för verksamhetsområdet Network.

Kattis och Niklas är båda aktuella som programledare för SVT:s succéserie ’Arvinge okänd’ för vilken de är nominerade till Stora Journalistpriset i kategorin Årets berättare med avsnittet ’Pojken som lämnades kvar’. Niklas Källner kom också i våras ut med sin bok om kallprat - ’Och bilen går bra?’.

Pressbild samt filmklippen ”Kaffemaskinen” och ”Småprat” finns att ladda ner här

Ytterligare information:

Johan Westman
Executive producer
070-730 37 78
johan.westman@artbob.se

 
Lars Rodvaldr